In starile de oboseala, de epuizare fizica si psihica, omul se simte batran, lipsit de putere de munca si gata sa abandoneze orice activitate. Iata cateva tratamente care-l vor revigora:

Tratamentul cu ceai de urzica

Infuzia se prepara din 1-2 lingurite de frunze maruntite oparite cu 250 ml de apa clocotita. Se beau 2-3 cani de ceai pe zi https://ro.wikipedia.org/wiki/Schelet. Continutul mare de fier aflat in urzica il va revigora pe omul epuizat.

Tratamentul cu ceai de musetel

Baile si spalaturile cu ceai de musetel au un efect cal­mant, cu influente benefice asupra intregului sistem nervos. Ele sunt excelente in tratarea bolnavilor ajunsi in stari de epuizare https://ro.wikipedia.org/wiki/Reumatism. Pentru baile generale in cada, se folosesc ceaiuri din 4 maini de flori de musetel oparite in 3-5 litri de apa clo­cotita. Va recomandam ca, saptamanal, sa va faceti o baie a fetei cu o infuzie de musetel dintr-un pumn de flori oparite cu 1-2 litri de apa clocotita nikotinoff recenzie. Veti constata ca tenul dumnea­voastra infloreste, iar culoarea fetei se improspateaza.

Rate this post